Wie ben ik?

Ik ben Krista de Vries. Sinds 2003 ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Dagelijks geniet ik van de kinderen in mijn groep en het onderwijs geeft mij veel voldoening, maar ik wil graag méér doen op het pedagogisch vlak dan in een groep haalbaar is. In 2013 heb ik daarom besloten om naast het lesgeven te starten met mijn eigen kindercoach praktijk.

Kennis en vaardigheden heb ik opgedaan door mijn  jarenlange ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en door het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Ik ben gediplomeerd kindercoach en daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in echtscheidings- en verliessituaties en in oplossingsgericht werken.

Ik coach kinderen op een positieve manier waarbij aandacht, interesse  en betrokkenheid centraal staan.  Ik vind het belangrijk dat kinderen vol vertrouwen en met plezier in het leven staan en dat ze trots zijn op zichzelf.  Als kindercoach werk ik samen met het kind naar een oplossing toe. Hierbij ga ik uit van de kwaliteiten en de kracht van het kind zelf. Dat geeft energie en zet verandering in beweging.

Zo gaan we samen op weg naar meer wijsheid…